• en
  • nl

Werkwijze

Aim4Sales treedt op als een verlengstuk voor uw producten en diensten en in enkele gevallen slechts als tussenpersoon.
Opdrachtgevers zijn altijd positief verrast door de snelheid, transparantie en betrokkenheid waarmee Aim4Sales werkt. Aim4Sales denkt graag met u mee in oplossingen en mogelijkheden, waarbij de essentie is een optimale resultaat te realiseren.

Stap 1: Eisen en wensen
Om effectief bij te kunnen dragen aan een groei voor uw producten en/of diensten is het belangrijk uw eisen en wensen in kaart te brengen. Dit gebeurd in een vrijblijvend gesprek waarin u als opdrachtgever centraal staat.

Stap 2: Afspraken en verwachtingen
Teneinde als verlengstuk van uw organisatie te kunnen optreden is een gedegen samenwerking tussen u en Aim4Sales noodzakelijk. Door het stellen van de juiste vragen en blijven luisteren naar uw wensen en verwachtingen moet er een goed beeld komen van uw organisatie.Dit is van essentieel belang om de verwachtingen van beide partijen te bereiken en de samenwerking tot een succes te maken. Door het inzetten van slechts één persoon op uw project, kan deze zich verdiepen in uw organisatie en kan zich zodoende volledig voor u inzetten. Samen stap voor stap vooruit. Dat is waar het om draait. Leren van elkaar. Alles kan, als het werkt.

Stap 3: Plan van aanpak
Dit begint met het verdiepen in uw organisatie en haar bedrijfstak. Hierna wordt er zowel naar de bestaande mogelijkheden als de nieuwe kansen gekeken waarna een zo efficiënt mogelijk plan kan worden samengesteld om de wenselijke situatie te bereiken. Uiteraard wordt hierbij rekening gehouden met de beschikbare tijd, middelen en het budget. Geen verassingen achteraf.

Stap 4: Implementatie
Doelstellingen zijn bepaald en verantwoordelijkheden zijn duidelijk. Het is tijd voor actie! Gedurende het project zijn er evaluatie momenten en rapportages die de opdrachtgever constant up-to-date houden van de ontwikkelingen c.q. resultaten. In deze fase ligt de focus op het leveren van rendement en toegevoegde waarde.

Stap 5: Evaluatie
Aim4Sales streeft te allen tijde naar een eerlijke kwaliteit bij het leveren van haar diensten. Daarbij hoort bij elk traject een evaluatie met de mensen die bij het project betrokken zijn. Afsluitend en gesprek op locatie hoort hierbij. Verbeterpunten vormen de inspiratie voor de toekomst.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?
Neem direct contact op en wellicht kan er spoedig vaart komen in dat ene dossier.

nabila@aim4sales.nl
+31 629 169 167